Dokumente me rëndësi

Njoftime

NJOFTIM - Publikimi i listave me të dhënat personale të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

NJOFTIM – Publikimi i listave me të dhënat personale të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

NJOFTIM   Publikimi i listave me të dhënat personale të Veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Agjencia për Informim dhe ...
Inspektohen Bizneset në Qytetin e Ferizajt Lidhur me Ligjshmërinë e Vëzhgimit me Kamerë

Inspektohen Bizneset në Qytetin e Ferizajt Lidhur me Ligjshmërinë e Vëzhgimit me Kamerë

Prishtinë, 17/06/2022 Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), më datë 16/06/2022, në kuadër të mbikëqyrjes së zbatimit të Ligjit Nr ...
Tryezë Informuese rreth Qasjes në Dokumente Publike për Zyrtarë të Gjykatave

Tryezë Informuese rreth Qasjes në Dokumente Publike për Zyrtarë të Gjykatave

06 qershor 2022, Prishtinë  Me kërkesë të Këshillit Gjyqësor të Kosovës, sot u mbajt një tryezë diskutimi me zyrtarët për ...