Agjencia për Informim dhe Privatësi

Adresa e Zyrës Qendrore

Rr. Zejnel Salihu – Nr.22 (ish ndërtesa e Gjykatës Themelore)10000, PrishtinëRepublika e Kosovës

Zyra e Komisioneres

e-mail: nita.zeqiri@rks-gov.net
tel: 038 200 62 954

Zyrtari për komunikim dhe qasje në dokumente publike

e-mail: besjana.maksutaj@rks-gov.net
tel: 038 200 62 972

Zyrtari për mbrojtjen e të dhënave personale

e-mail: mirvete.aliu@rks-gov.net
tel: 038 200 62 965

Zyrtari për trajtimin e rasteve të sinjalizimit

Arbian ARIFI
e-mail: arbian.arifi@rks-gov.net

    Rr. Zejnel Salihu – Nr.22(ish ndërtesa e Gjykatës Themelore)10000, PrishtinëRepublika e Kosovës
    Merr udhezimet