Java e mbrojtjes

"Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale" - Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të të Dhënave Personale- Takim Informues me Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë

“Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale” – Shënimi i Ditës Ndërkombëtare të të Dhënave Personale- Takim Informues me Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Hidrodrini” në Pejë

Hartimi i rregullativës ligjore dhe respektimi i politikave të privatësisë që përcaktojnë mbledhjen, përpunimin dhe ruajtjen e të dhënave personale ...
"Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale" - Agjencia për Informim dhe Privatësi fillon aktivitetet ndërgjegjësuese për mbrojtjen e të dhënave personale

“Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale” – Agjencia për Informim dhe Privatësi fillon aktivitetet ndërgjegjësuese për mbrojtjen e të dhënave personale

Agjencia për Informim dhe Privatësi, me rastin e Ditës Ndërkombëtare për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, e cila shënohet me ...
📌

Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale vazhdoi sot me Kryeredaktorë e Redaktorë të Mediave

Agjencia për Informim dhe Privatësi, në bashkëpunim me Kosovo Law Institute organizoi sot një Fokus Grup me Kryeredaktorët dhe Redaktorët e mediave ...