Agjencia Trajnoi Gjyqtarë mbi Lirinë e Informimit dhe Privatësinë

Agjencia Trajnoi Gjyqtarë mbi Lirinë e Informimit dhe Privatësinë

17 maj 2022 Në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional midis Akademisë së Drejtësisë dhe Agjencisë për Informim dhe Privatësi, sot u ...
Read More
Agjencia për Informim dhe Privatësi nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Drejtësisë

Agjencia për Informim dhe Privatësi nënshkruan Marrëveshje Bashkëpunimi me Akademinë e Drejtësisë

Komisionerja e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, znj. Sogojeva - Dërmaku dhe Drejtori Ekzekutiv i Akademisë së Drejtësisë, z. Fejzullahu, ...
Read More
Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Sogojeva Dërmaku mban Ligjëratë Informuese mbi të drejtën për Informim dhe Privatësi në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Sogojeva Dërmaku mban Ligjëratë Informuese mbi të drejtën për Informim dhe Privatësi në Akademinë e Kosovës për Siguri Publike

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Sogojeva Dërmaku mban Ligjëratë Informuese mbi të drejtën për Informim dhe Privatësi në Akademinë ...
Read More
Mbahet Tryezë Informuese me Zyrtarët e Komunës së Rahovecit

Mbahet Tryezë Informuese me Zyrtarët e Komunës së Rahovecit

Rahovec, 4 maj 2022 Sipas kërkesës së Komunës së Rahovecit dhe mbështetjes së Departamentit për Demokratizim të OSBE-së, Agjencia për ...
Read More
NJOFTIM PËR MEDIA

NJOFTIM PËR MEDIA

Udhëheqësit e Institucioneve nga Kosova dhe Shqipëria nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi për Lirinë e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale ...
Read More
NJOFTIM PËR MEDIA

NJOFTIM PËR MEDIA

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva Dërmaku, u prit në takim nga Nënkryetarja e Kuvendit të Shqipërisë, znj. Ermonela ...
Read More
AGJENCIA PËR INFORMIM DHE PRIVATËSI SHQIPTON GJOBË NDAJ KOMUNËS SË PODUJEVËS PËR PËRPUNIM TË KUNDËRLIGJSHËM TË TË DHËNAVE PERSONALE

AGJENCIA PËR INFORMIM DHE PRIVATËSI SHQIPTON GJOBË NDAJ KOMUNËS SË PODUJEVËS PËR PËRPUNIM TË KUNDËRLIGJSHËM TË TË DHËNAVE PERSONALE

Prishtinë, 25 mars 2022, Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), më datë 10.03.2022, ka pranuar informacion se Komuna e Podujevës ...
Read More
Agjencia ua ndalon vëzhgimin me kamera bizneseve në Prishtinë

Agjencia ua ndalon vëzhgimin me kamera bizneseve në Prishtinë

Prishtinë, 18 mars 2022 Agjencia për Informim dhe Privatësi (AIP), në kuadër të mbikëqyrjes së zbatimit të Ligjit Nr. 06/L-082 ...
Read More
Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë zbaton vendimin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë zbaton vendimin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë, brenda afatit të përcaktuar ka zbatuar vendimin e Agjencisë për Informim dhe Privatësi (AIP). Agjencia ...
Read More
Zbatimi i Ligjit për Qasje në Dokumente Publike për vitin 2021 - Raportimi i Institucioneve Publike në Agjencinë për Informim dhe Privatësi

Zbatimi i Ligjit për Qasje në Dokumente Publike për vitin 2021 – Raportimi i Institucioneve Publike në Agjencinë për Informim dhe Privatësi

Në zbatim të Ligjit për 06/L-081 për Qasje në Dokumente Publike dhe me qëllim të sigurimit të transparencës së plotë ...
Read More