24 - Lajme | Template Website
Lajme

Sfidat e Garantimit të Privatësisë në Kohë Pandemie

27/01/2021

Sfidat e Garantimit të Privatësisë në Kohë Pandemie   Shkruan: Jeton Xh. ARIFI Në kuadër të këtij shkrimi, i cili po publikohet me r…

Lexo më shumë

KONKURS - Për zgjedhjen Komisionerit të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

27/05/2020

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në mbështetje të nenit  60 të Ligjit Nr. 06/L-082 për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, shpall: …

Lexo më shumë

NJOFTIM PËR MEDIUME

05/05/2020

19 mars 2020 Agjencia për Informim dhe Privatësi është duke ndjekur me shumë vëmendje nivelin e respektimit të privatësisë së qytetar&…

Lexo më shumë

NJOFTIM PËR PEZULLIMIN E PRANIMIT TË PALËVE

05/05/2020

Të nderuar qytetarë, Njoftoheni se për shkak të gjendjes së krijuar nga përhapja e Virusit ‘Covid 19’ dhe masës së ndërmarr&eum…

Lexo më shumë

Takim Ndërveprues me Zyrtarë Publikë për Zbatimin e Ligjit për Qasje në Dokumente Publike

05/05/2020

Zyrtarëve përgjegjës për qasje në dokumente publike u ofruan këshilla praktike nga zyrtarë të AIP dhe ZKM lidhur me zbatimin e Ligjit për Qa…

Lexo më shumë

KONKURS - Për zgjedhjen Komisionerit të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale

16/03/2020

KONKURS - Për zgjedhjen Komisionerit të Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale Dokumenti i Aplikimit Kuvendi i Republikës së Kosov&eu…

Lexo më shumë

Takim Ndërveprues me Zyrtarë Publikë për Zbatimin e Ligjit për Qasje në Dokumente Publike

13/02/2020

Zyrtarëve përgjegjës për qasje në dokumente publike u ofruan këshilla praktike nga zyrtarë të AIP dhe ZKM lidhur me zbatimin e Ligjit për Qa…

Lexo më shumë