Komisionerja për Informim dhe Privatësi, paneliste në Konferencën e organizuar nga Agjencia për Barazi Gjinore me temën “Zhbëjmë paragjykimet, punojmë për gjithëpërfshirjen”

8 mars, Prishtinë
Përmes prezantimit të eksperiencave personale në ndërtimin e karrierës, tejkalimin e sfidave, dhe rëndësinë e tyre në përfshirjen e pozitave vendimmarrëse politike dhe institucionale, Komisionerja për Informim dhe Privatësi shprehi mbështetjen e saj ndaj grave për të garantuar avancimin e tyre profesional në ngritjen e kapaciteteve në mënyrë që të synojnë këto pozita të rëndësishme.
Pjesë e Konferencës ishte shkëlqesia e saj znj. Osmani, shkëlqesia e tij z. Kurti, dhe shkëlqesia e tij z. Szunyog, të cilët hapën konferencën duke shpalosur planet dhe idetë për të ardhmen lidhur me fuqizimin e grave. Konferenca ishte e përbërë nga 4 panele ku morrën pjesë përfaqësuese të Legjislativit, Ekzekutivit, Misionet Diplomatike, Administrata Publike dhe Institucionet tjera Publike.

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dermaku sot morri pjesë në organizimin e Odës Amerikane në Kosovë me temën “Të Kuptuarit e Legjislacionit për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në Kosovë, si dhe Ndikimi i Rregullores Evropiane për Mbrojtjen e të Dhënave Personale te Anëtarët e Odës Amerikane dhe në Komunitetin e Biznesit”


Sot nga ora 20:10, znj. Krenare Sogojeva Dermaku, Komisionere për Informim dhe Privatësi, do të merr pjesë në emisionin “TEMPUS” në KTV lidhur me temën “Sfidat për Transparencë dhe Mbrojtje të Privatësisë”.


https://www.vudols.com