Komisionerja e Agjencisë për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dërmaku, sot shënon Ditën Ndërkombëtare të Mbrojtjes së të Dhënave Personale.


 

 

 

 

 

https://www.vudols.com