Komisionerja për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva Dermaku sot u takua me Ambasadoren e Holandës për Kosovë, Carin Lobbezoo, Koordinatorin Rajonal për Sundimin e Ligjit, Bart de Bruijn dhe Zyrtaren e Lartë për Sundimin e Ligjit, Venera Ramaj.

Komisionerja falënderoi Embassy of the Netherlands in Kosovo për mbështetjen dhe bashkëpunimin, duke e cilësuar atë si thelbësor për arritjen e objektivave dhe mandatit të Agjencisë.

https://www.vudols.com