Rregullore Nr. 04/2023 për Përcaktimin e Kritereve dhe Procedurave për Lëshimin e Certifikatës për Përpunimin e të Dhënave Personale

  • Version
  • Download 29
  • File Size 337.69 KB
  • File Count 1
  • Create Date 29 Dhjetor, 2023
  • Last Updated 29 Dhjetor, 2023
https://www.vudols.com