Rregullore nr.01/2022 (AIP) për Mënyrën e Ruajtjes dhe Shfrytëzimit të Materialit Arkivor dhe Protokollit së Agjencisë për Informim dhe Privatësi

  • Version
  • Download 185
  • File Size 554.02 KB
  • File Count 1
  • Create Date 2 Shkurt, 2022
  • Last Updated 2 Shkurt, 2022

Publikimi në Gazeta Zyrtare e Republikës të Kosovës: https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=53066


Download
https://www.vudols.com