Këshillë – hyrje – daljet e punëtorëve në punë përmes kontrollit të qasjes (access control), respektivisht të evidences së pranisë në punë (time attendance) të të punësuarve përmes smart kartelave dhe shenjave të gishtit

  • Version
  • Download 696
  • File Size 245.14 KB
  • File Count 1
  • Create Date 29 Mars, 2022
  • Last Updated 29 Mars, 2022
https://www.vudols.com