25 - Lajme | Template Website
Lajme

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror takon Ministren për Integrime Europiane Vlora Çitaku

20/03/2020

Në funksion të implementimit dhe përmbushjes së obligimeve të cilat dalin nga Raporti i Progresit i Komisionit Europian për Kosovën, sot në selin…

Lexo më shumë

AGJENCIA SHTETËRORE PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSËONALE NËNSHKRUAN DY MARRËVESHJE BASHKËPUNIMI

20/03/2020

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror i Agjencisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z.Ruzhdi Jashari nënshkroi  sot Marrëveshje  Bashk&…

Lexo më shumë

Përkohësisht ndalohen vëzhgimet me kamera të ansamblit ‘Shota’

20/03/2020

Lidhur me shqetësimet e mediumeve elektronike dhe të shkruara të datës 25 dhe 26 mars 2012 rreth keqpërdorimit të supozuar në fushën e videoin&cc…

Lexo më shumë

Konferencë për të Dhënat Personale

20/03/2020

Prishtinë, 12/07/2012 - Oda Ekonomike Amerikane ka organizuar konferencë për mbrojtjen e të dhënave personale, i cili u mbajt në hotel ‘Nartel’…

Lexo më shumë

Mbikqyrësi i Agjencionit Shtetëror për Mbrojtjen e të Dhënave Personale z.Ruzhdi Jashari realizoi sot takimin me zëvendësministrin e Ministris së Administrimit dhe Pushtetit Lokal z.Rifat Krasnic

20/03/2020

Prishtinë, 20 prill 2012 - Mbikqyrësi z.Jashari dhe zëvendesministri z.Krasnic diskutuan për marrëdhenjet dhe bashkpunimin në mes të këtyre dy&nb…

Lexo më shumë

Nёnshkruhet marrёveshja e bashkёpunimit mes Republikёs sё Kosovёs dhe Sllovenisё nё fushёn e mbrojtjes sё tё dhёnave personale

20/03/2020

Marrёveshja ёshtё nёnshkruar nga mbikqyrёsi kryesor i Agjencisё Shtetёrore pёr Mbrojtjen e tё Dhёnave Pёrsonale nё Republikёn e Kosovёs, z. Ruzhdi Jashari, dhe komisionerj…

Lexo më shumë

Opinion lidhur me qasjen dhe publikimin e faturave të shpenzimeve të Kryeministrit dhe zëvendëskryeministrave

20/03/2020

Për: z. Sami Kurteshi, Avokat i Popullit I nderuar z. Kurteshi, Në përgjigje të shkresës suaj, të cilën e kam pranuar, është kërkua…

Lexo më shumë

Mbikëqyrësi Kryesor Shtetëror në Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale,z.Ruzhdi Jashari takon drejtorin e Zyrës për Trashëgimi të TMK-së,z.Safet Syla

20/03/2020

Në vazhdën e aktiviteteve të gjithëmbarshme të Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, z.Ruzhdi Jashari,Mbikëqy…

Lexo më shumë

Z.Ruzhdi Jashari,Mbikëqyrës Kryesor Shtetëror kryeson delegacionin e Agjencisë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale në Konferencën Ndërkombëtare për Modernizim të Legjislacio

20/03/2020

Me ftesë të Drejtorisë për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Informacionit të Republikës së Maqedonisë, një delegacion i Agjenc…

Lexo më shumë