Rregullore Nr.01/2021 (AIP) për Organizimin dhe Sistematizimin e Vendeve të Punës në Agjencinë për Informim dhe Privatësi

  • Version
  • Download 363
  • File Size 1.04 MB
  • File Count 1
  • Create Date 2 Dhjetor, 2021
  • Last Updated 2 Dhjetor, 2021

Publikimi në Gazeta Zyrtare e Republikës të Kosovës: https://gzk.rks-gov.net/ActDetail.aspx?ActID=51045


Download
https://www.vudols.com