436 - Lajmi Single | Template Website
NJOFTIM PËR PEZULLIMIN E PRANIMIT TË PALËVE
NJOFTIM PËR PEZULLIMIN E PRANIMIT TË PALËVE

05/05/2020

Të nderuar qytetarë,

Njoftoheni se për shkak të gjendjes së krijuar nga përhapja e Virusit ‘Covid 19’ dhe masës së ndërmarrë nga Qeveria për reduktimin e personelit të institucioneve në veprime esenciale dhe staf esencial, përveç stafit të sektorit të shëndetësisë dhe të sektorit të sigurisë, PEZULLOHET në afat të pacaktuar puna me palë në ambientet e AIP-së.
Këshilloheni që t’i drejtoheni Agjencisë përmes postës elektronike: jeton.arifi@rks-gov.net për çështjet e lidhura me qasjen në dokumente publike, dhe valon.kryeziu@rks-gov.net për çështjet e lidhura me mbrojtjen e të dhënave personale.
Agjencia për Informim dhe Privatësi do ta njoftojë publikun me kohë për rikthimin e procedurës së pranimit të palëve.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

Të nderuar qytetarë,

Njoftoheni se për shkak të gjendjes së krijuar nga përhapja e Virusit ‘Covid 19’ dhe masës së ndërmarrë nga Qeveria për reduktimin e personelit të institucioneve në veprime esenciale dhe staf esencial, përveç stafit të sektorit të shëndetësisë dhe të sektorit të sigurisë, PEZULLOHET në afat të pacaktuar puna me palë në ambientet e AIP-së.
Këshilloheni që t’i drejtoheni Agjencisë përmes postës elektronike: jeton.arifi@rks-gov.net për çështjet e lidhura me qasjen në dokumente publike, dhe valon.kryeziu@rks-gov.net për çështjet e lidhura me mbrojtjen e të dhënave personale.
Agjencia për Informim dhe Privatësi do ta njoftojë publikun me kohë për rikthimin e procedurës së pranimit të palëve.

Ju faleminderit për mirëkuptimin!

}