26 janar 2023:

Java e Mbrojtjes së të Dhënave Personale sot së bashku me përkrahësit e Agjencisë për Informim dhe Privatësi drejt përmbushjes së qëllimeve të saj ❗️📣
📌 Agjencia për Informim dhe Privatësi ka mbajtur një takim me donatorët për të shprehur mirënjohjen e saj të sinqertë për të gjithë ata që kanë mbështetur përpjekjet e saj në sigurimin e mbrojtjes së të dhënave personale dhe privatësisë. Në takim morën pjesë përfaqësues të nderuar, duke përfshirë edhe Ambasadorin e OSBE-së, i cili përgëzoi Agjencinë për përpjekjet e saj dhe vlerësoi takimin si model që institucionet e tjera ta ndjekin.
✅ Gjatë takimit, të arriturat e Agjencisë u ndanë me donatorët dhe u vlerësuan kontributet e tyre të çmuara. Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dërmaku, shprehu vlerësimin e saj për mbështetjen e marrë dhe theksoi rëndësinë e një mbështetjeje të tillë në arritjen e objektivave të Agjencisë. Donatorët, nga ana e tyre, u zotuan për mbështetjen e tyre të vazhdueshme dhe ndanë eksperiencat e tyre të bashkëpunimit me Agjencinë, si dhe planet e tyre për bashkëpunimet e ardhshme.
📌 Misioni i AIP-së është që të siguroj mbrojtjen e të dhënave personale dhe të rrit ndërgjegjësimin në këtë drejtim tek qytetarët në përputhje me të drejtat themelore që lidhen me privatësinë të përcaktuara në Ligjin për Mbrojtjen e të Dhënave Personale dhe Kushtetutë. 📌 Në anën tjetër, vizioni ynë është të jemi një autoritet kompetent dhe i njohur ndërkombëtarisht, i cili ka ndikim në mbrojtjen e të dhënave personale dhe rrit ndërgjegjësimin e publikut në këtë drejtim.
🤝🏼 Edhe një herë, AIP shpreh vlerësimin më të thellë për të gjithë donatorët e saj për mbështetjen e tyre të palëkundur. 🤝🏼
❗️Agjencia pret partneritete të vazhdueshme në ndjekjen e misionit të saj.