Aktivitetet që parashihen të realizohen më datë 23 janar 2023 janë:

 

  • Lëvizja FOL do të organizoj në ora 11:00 një emision formati ‘’FOL HAPUR’’. E ftuar në panel Komisionerja e AIP-së.
  • BIRN do të organizoj në një emission në Kallxo.com, me përfaqësues të gjykatave, prokurorisë dhe mediave. Në panel do të jetë edhe Komisionerja e AIP-së si dhe Inspektori Arbian Arifi.
  • Komisionerja e AIP-së do të jetë e ftuar në emisionin TEMPUS

23/01/2023

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dërmaku, hap Javën e Privatësisë në FOL Hapur për të vazhduar më pas me shumë aktivitete tjera promovuese për të drejtën e privatësisë. Këtu mund ta ndiqni diskutimin “Fol Hapur” me Komisioneren për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva – DermakuJava e Mbrojtjes së të Dhënave Personale vazhdon në TEMPUS Betimi për Drejtësi ❕
Për më shumë ndiqni Komisioneren për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dermaku: