23/01/2023

Komisionerja për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dërmaku, hap Javën e Privatësisë në FOL Hapur për të vazhduar më pas me shumë aktivitete tjera promovuese për të drejtën e privatësisë. Këtu mund ta ndiqni diskutimin “Fol Hapur” me Komisioneren për Informim dhe Privatësi, Krenare Sogojeva – DermakuJava e Mbrojtjes së të Dhënave Personale vazhdon në TEMPUS Betimi për Drejtësi ❕
Për më shumë ndiqni Komisioneren për Informim dhe Privatësi, znj. Krenare Sogojeva Dermaku: